zondag 13 februari 2011

Dominic op Curacao

Hallo allemaal

hier is dan eindelijk weer een update van ons blog, het gaat allemaal heel erg goed met ons en we hebben veel plezier met onze gast, alles gaat prima hier en dominic heeft het goed naar zijn zin. we hebben al van alles gedaan met hem en hij heeft het hele eiland al bekeken zoals de rondrit, de grotten van hato, bezoek christoffelpark en uiteraard de stranden, vandaag zijn we naar het seaquarium gegaan waar je in het kader van valentijnsdag met dolfijnen mag zoenen!! dit heb ik dan ook gedaan en het was erg leuk,ook hebben we de dolfijnen show bekeken en ik heb hem helemaal gefilmd, helaas kan ik hem niet plaatsen omdat hij te groot is voor mijn uploadprogramma, ook heb ik haaien geaaid en gevoerd, was best wel gaaf, daarna door naar mambo waar we heerlijk de middag hebben doorgebracht.

hieronder weer een link naar de foto's toe en ook een link naar wat filmpjes die we de laatste dagen gemaakt hebben, veel plezier ermee

en groetjes van ons vanaf een nog steeds heerlijk tropisch eiland. wat missen we de
Kou!!!!!!!!!!

Foto's


Filmpjes

2 opmerkingen:

cynthia zei

hey hallo,

hier dan een bericht vanuit nederland, de kou valt nu reuze mee,whhahahahahah maar voor dominic zal het wel koud aanvoelen, wat een gave foto's zeg en veel bekende foto's ook, erg leuk om het weer te zien, wens jullie nog veel plezier.

dominic zei

wie is toch die knappe jongen op die foto's? ahahaha;)