zondag 3 april 2011

filmpjes over de honden en bandje op de haven

Hallo nederlanders

hier even een korte update, we hebben de laatste dagen het erg rustig gehad, ik heb een aantal dagen vrijgenomen en we hebben deze doorgebracht op, ja jullie raden het wel, daaibooi baai. Op het moment waait het al een aantal dagen heel erg hard op curacao en de lokalen noemen dit dan ook het windseizoen, je ziet dan ook langs de straat standjes waar ze vliegers verkopen. Dit is ook het seizoen om te vliegeren, de wind heeft bijna de hele dag een kracht 7 dus je kan nagaan dat het goed waait, maar het is nog steeds heerlijk uit te houden hier. Nog een maandje dan gaan we eindelijk over naar ons nieuwe huis we hebben er erg veel zin in, geen trappen meer en eindelijk een vaatwasser. We zijn echt luxedieren en ook kunnen we dan eindelijk s'avonds lekker buiten zitten op de porch. Gisteren heb ik nog een film gemaakt van de zwerfhonden hier voor het hek en s'avonds hebben we op verzoek een kort filmpje gemaakt van onze favoriete band, die elke zaterdagavond speelt bij iguana cafe op de haven.
02-04-2011

Groetjes van ons

3 opmerkingen:

pappa zei

leuke flimpjes vooral omdat het herkenbaar is voor ons om dat we daar zijn geweest voor al de ijs bar heerlijk groetjes
mamma en pappa

dominic zei

brengt me meteen weer in de sfeer van febr... en meteen verlangend naar aug.. wel jammer dat je de verkeerde zanger opgenomen heb hahaha ;) die andere is beter!

gr do

cyn zei

geweldig weer hoor, blijven zo wel de sfeer van curacao houden hoor, hoeven alleen maar te lezen en weet dan al genoeg, ga vooral zo door