maandag 29 augustus 2011

Cursus duiken


Hallo allemaal,

hier even een kort berichtje van ons, alles gaat meer dan goed en afgelopen vrijdag is Dominic aangekomen, hij is door het slechte weer met vertraging vertrokken maar kwam toch op tijd aan. Bekaf was hij door de lange dag en hij lag dus vroeg op zijn bed. Gisteren hebben we een heerlijke dag aan het strand doorgebracht, en vanmorgen stond duiken op het programma, iets wat ik eigenlijk al heel lang wilde en we gaan samen een cursus doen. Vanmorgen was dus de introductie duik, dit hield in dat je eerst een beetje uitleg kreeg over de duikset en wat we gingen doen. Nadat we omgekleed waren zijn we eerst gaan testen of we wel konden ademen onderwater. Toen we dat allebei hebben laten zien zijn we verder onderwater gegaan en zijn we ook wat verder uit de kust gegaan voor een kort rondje, we moesten nl laten zien dat we zonder problemen 25 minuten achter elkaar onder water konden ademen. We zijn naar een diepte van 10 meter gedoken en nadat het rondje af was zijn we teruggegaan naar een diepte van ongeveer 6 meter en daar hebben we geleerd om het water uit je masker te blazen, om lucht van je buddy te krijgen en ook om jezelf met behulp van je vest af te trimmen zodat je zweefde in het water. We vonden het allebei geweldig en donderdag krijgen we dan onze eerste twee lessen, zaterdag de volgende twee, en zondag de laatste en als we dan ons brevet hebben mogen we wereldwijd zelfstandig duiken. Yvonne gaat de rest van de week met Dominic op pad want ik moet helaas werken.

2 opmerkingen:

mamma en pappa zei

wat leuk dat jullie die duik cursus
volgen en dat je goed les krijgt.
Dat je mooet werken is goed want er moet wel brood op de plank. Want het leven bestaat niet alleen uit duiken en lol maken, heel veel plezier samen, de groetjes aan jullie samen.
Hier is het nog steeds herfst
groetjes mamma en pappa

Cynthia zei

Nou zet hem op heren, gaat allemaal wel goed komen,en ja werken hoort er bij he, veel plezier met alles wat jullie gaan doen