zondag 1 januari 2012

De allerbeste wensen voor 2012


Hallo allemaal
Helaas weer geen multimiljoniar geworden gisteravond, de nullen hadden we al, maar er kwam geen getal voor. We blijven dan ook maar gewoon in gedachten het geld uitgeven, maar gelukkig zijn we allebei gezond en dat is net zoveel waard.
Oud en nieuw hebben we ook weer overleefd, het was een rustige avond, we zijn bewust thuisgebleven omdat we bij de honden wilden zijn, Hummer en Tommy zijn er behoorlijk bang voor, Hummer zoekt een plekje bij de bank en Tommy gaat blaffen en wil erop af, en Tess, ja dat is een geval apart, die is niet gevoelig voor prikkelingen van buitenaf dus die reageerde nergens op en bleef lekker maffen in haar stoel. Het vuurwerk viel mee, helaas konden we er niet zoveel van zien omdat er nogal wat bomen om het huis staan. Toen de overburen om half drie klaar waren met afsteken zijn we eindelijk in slaap gevallen. Het viel niet mee voor de oudjes om zolang wakker te zijn, dus we zijn nu niet echt op ons best :) hieronder nog een kort filmpje van het vuurwerk.

2 opmerkingen:

Cynthia zei

Nou kunnen elkaar de handen schudden, ook ik ga lekker verder dromen,geen miljonair.leuk dat je een stukje gefilmd hebt van het vuurwerk. Fijne avond en spreken elkaar weer.

mamma en pappa zei

het valt ook niet mee om zo laat op te blijven, maar voor ons was het ook laat wij waren ook om een uur thuis en sliepen ook pas om drie uur door het vuurwerk. een leuke foto aan het begin hoeveel keer heb je dat over moeten doen.
hartelijke groeten van ons en de aller beste wensen voor 2012