vrijdag 29 juni 2012

Onze nieuwe aanwinst Deira

hieronder een link met wat leuke foto's van Deira, ze hoort er al helemaal bij en heeft het zo te zien erg naar haar zin. Ze kan het goed hebben met de andere honden en was vanmorgen voor het eerst met de rest aan het spelen. We verwachten dan ook dat ze met een paar dagen helemaal opgenomen word in de roedel. Vanmorgen een lang stuk met ze gelopen en je kan merken dat Deira nog wat moet doen aan haar conditie maar ze kan heel goed meelopen en luistert erg goed. Hieronder staat een link met een aantal foto's
Deira

5 opmerkingen:

cynthia zei

Nou het is een mooie kwartet zo, gaat helemaal goed komen. mooie foto's


groetjes cynthia

mam en pap zei

hai
je lijkt wel een honden uitlaatdienst met al die vier honden in je auto fijn dat ze al goed met elkaar over weg kunnen
ze lijk erg op hummer alleen hummer heeft een vierkante kop
groetjes van ons samen

Anoniem zei

Hoi broertje, en schoonzusje,

Ziet er goed uit. Had even moeite om Deira tussen Hummer en haar te vinden maar ben er volgens mij achter. Zij heeft meer wit op haar kop of is dit toch Hummer???? Fantastisch dat jullie haar een perfecte plek in jullie gezin willen geven en hopen dat jullie veel plezier en lieve van haar krijgen. Heb wel een beetje medelijden met Tess. 3 van die bullenbakken om haar hen, en dan 1 zo'n schattig lapje.

Groetjes,
de Pepjes

tam zei

het is daijra trouwens ;) om het ff lekker makkelijk te maken ..hoop dat ze wat minder opdringerig is al naar tommy ..maar komt vast helemaal goed !

tam zei

het is daijra trouwens ;) om het ff lekker makkelijk te maken ..hoop dat ze wat minder opdringerig is al naar tommy ..maar komt vast helemaal goed !