vrijdag 20 juli 2012

ochtendwandeling met de honden


hallo allemaal

Eerst even een kleine update over hoe het gaat met Daijra, daar kunnen we kort over zijn het gaat perfect. Ze is helemaal opgenomen in de groep en heeft haar draai gevonden, in het begin waren er nog wat incidenten met Tommy maar deze behoren tot het verleden en het zijn de beste maatjes geworden, zie je de een dan zie je ook de ander. Lopen is iets wat Daijra helemaal te gek vind, als we na het eten de loopschoenen aantrekken dan zit mevrouw al bij de auto en is er altijd als eerste in. Ik had vandaag een vrije dag en we hadden besloten om vroeg te gaan wandelen in het bos wat is gelegen bij de oude zoutplantage, De temperatuur was heerlijk koel en de honden en wij hebben genoten van de wandeling. Tommy ging helemaal uit zijn dak en heeft veel gerend, we hebben ons de laatste dagen best wel zorgen gemaakt om hem, want hij wou niet meer mee, we kregen hem met geen mogelijkheid in de auto, maar gisteravond en vanmorgen had hij er ineens weer zin in. We zagen wel dat zijn ontlasting niet helemaal top was, waarschijnlijk is hij ziek geweest van het eten van paardenvijgen. In het bos lopen ze daar nl regelmatig mee rond. Maar nu is hij aardig opgeknapt en heeft er weer veel zin in. Met ons gaat het ook erg goed en hebben dan ook niets te klagen of te melden. Hieronder staan wat foto''s van de wandeling, maar de eerste foto's zijn hoe de honden op de porch liggen. Dat Tess zo maf ligt is geen uitzondering zo ligt ze elke dag te slapen en is dan totaal van de wereld af.

lekker wandelen met de honden

3 opmerkingen:

mamma en pappa zei

mooie omgeving leuke foto,s vooral van de diva tes fijn dat het met tommy weer goed gaat hier is het ineens weer bloedheet niet erg lekker ge groetjes van ons beide aan jullie twee en tot gauw ziens
mamma en pappa

cynthia zei

Mooie foto's van de honden. Zien er goed uit allemaal. tes blijft een aparte dame hoor. nou tot snel xxx

Anoniem zei

Hoi , wij zijn ook weer in het land, top foto's van de uitlaatservices, zoeken we hier in Nederland ook. Ze zien er allemaal perfect uit, wat een lekkere knuffels alle 4. Geniet er maar lekker van.
Groetjes de pepjes