dinsdag 13 juli 2010

ONS TELEFOONNUMER THUIS

Hallo allemaal

aangezien de kosten van het bellen met een mobiele telefoon naar een mobiele telefoon zeer hoog zijn is het voor degene die ons willen bellen het makkelijkste en goedkoopste om naar ons vaste huisnummer te bellen, dit is 05999-4655742

verder gaat alles hier best op een klein puntje na en dat is dat we nog steeds geen internet hebben dankzij UTS, je aanvraag word pas na 10 werkdagen in behandeling genomen en aangezien er in ons geval er een extra feestdag tussenzit zijn we pas donderdag 15 juli aan de beurt, dan mogen we pas bellen en dan maar hopen dat we snel een afspraak hebben voor het aansluiten van het kastje, gj kan dat ook zelf maar dat mag hier weer niet, echt als je met de overheid of met een maatschappij moet onderhandelen die een monopoliepositie heeft nou maak dan je borst maar nat en heb veel geduld,

afgelopen weekend hebben we er een heerlijk strandweekend van gemaakt en zijn we naar lions beach en naar cas abou gegaan, de laatste is echt een geweldig mooi strand met kristalhelder water, en er naar toe rijden is een avontuur op zich, je rijd echt een hele tijd door de knoek heen en ziet er de mooiste vogels en veel leguanen, s'avonds maar weer eens de bbq opgestart en hebben we heerlijk met een drankje erbij onder de palapa gegeten, vorige week ook nog bij een vriendin van yvonne en haar man de avond doorgebracht in hun nieuwe woning die ze na 6 weken op het ressort konden betrekken, was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
voor de rest hebben we weinig nieuws te melden en ik hoop de volgende keer dat ik wat schrijf dat ik dan eindelijk kan melden dat we online zijn.

groetjes aan iedereen

3 opmerkingen:

pa vos zei

lezen juillie webblog trouw wat
vervelend dat je internet zo lang
duurt fijn dat luillie volop genieten van je verhuizing en je
strandjes hier is alles goed alleen dat het erg warm is 30 graden dat is hier niet erg lekker
de groetjes van ons beide
mam en pap

pepvos zei

Hallo bruine negertjes,

Heb inderdaad geprobeerd jullie mobiel te bellen, maar kreeg een of andere engels sprekende dame aan de telefoon, dat ik een telefoonnummer of zo moest in toetsen.Toen ik dat deed kreeg ik de melding van haar dat het nummer niet klopte en niet op mijn mailbox kwam.?????? rare lui. snapte er niets van. Probeer het van de week wel met je huis telefoon. Verder is het hier ook tropisch heet, en zo als papa al schreef niet lekker. Nou Duncan is nu echt basisschool leerling af en gaat na de zomer vakantie naar het Wellant college in Naarden. Hij is er echt klaar voor. Op 9 augustus gaan we 2 weken met vakantie naar Texel, dus als het zo mooi weer is als nu dan ben ik zeer gelukkig. Doe de groetjes aan Yvonne of aan Gertjan, weet niet wij van jullie 2 de mail als eerste leest.

Veel leifs vanuit een zon overgoten Huizen.

Duncan,Tessa,Eric, Marja

p.s. en een dikke knuffel voor Hummer en Tess

Cynthia zei

Nou dat was weer even lekker lezen, klote van het internet, maar goed verder hebben jullie niks te klagen zoals ik dat allemaal lees...top hoor en wat leuk dat er een bekende van yvonne daar ook woont...zo zie je maar curaçao is ook erg klein,wahhahah nou zoals je bij de andere kan lezen is het hier ook erg warm...nu midden in de onweersbuien dat dan weer wel, nou tot de volgende krabbel maar weer en de groetjes daar.

Liefs Cynthia