vrijdag 23 juli 2010

zo heb je internet, zo weer niet

hallo allemaal

nadat we welgeteld 4 dagen hebben kunnen genieten van het geweldige internet op dit eiland, doet internet het nu weer niet!!!! gisteren meerdere malen aan de telefoon gezeten maar de enige toezegging die ze doen is dat ze binnen 4 dagen !!!!!! wel eens een keertje komen kijken, dus heb geduld we komen weer on-line maar wanneer weten we niet

groetjes van ons

4 opmerkingen:

cyn zei

Dat is even balen zeg, had al zoiets van waarom komen jullie niet meer online en vermoedde al dat er wat aan de hand was,nou goed zien jullie vanzelf weer en hoop dan voor een langere tijd.


Groetjes Cynthia

Anoniem zei

he luitjes...

dacht al heb ik levi hier... om effe met de cam erbij te praten... ben je er weer niet....
maar geldig excuus hoor!!! hahahaha

gr do

marja zei

hoi negertjes,

dat gaat lekker, het kan ook niet anders. Het is net als vroeger in spanje, alles manjana. Maar wel jammer voor jullie. Maar ach alles went zelfs een ........Maar jullie kunnen je gelukkig ook zonder vermaken toch. Nou hier gaat alles zijn gangetje. Op dit moment regent het even, verder was het vandaag droog. Nog 2 weken en dan gaan we lekker op vakantie naar...... juist ja TEXEL. Heerlijk even 2 weken weg. We zijn er wel aan toe. Merk het vooral aan Tessa want die had eerst van de week griep en sinds gisteren ook last van zere oren. De temperatuur is vandaag ook iets minder, maar eigenlijk is het de laatste tijd erg heet geweest hier. Wel lekker, maar het is meteen benauwd hier. Even een vraag, komen de reacties die wij allemaal schrijven goed bij jullie aan??

Nou het allerbeste en sterkte met het internet.

Groetjes,

de pepjes.

liesbeth zei

Hoi Gert-jan en Yvonne,
bevalt het allemaal een beetje? Hoe is het wonen daar aan de Tinweg? Een fijne buurt?
Een mooi huis hebben jullie, wat een ruimte,kun je een aardig feestje in geven.
groeten Liesbeth (van het forum)