dinsdag 28 december 2010

Op het strand met.............

Hallo

hier wat foto's van de mensen met wie we nu al twee dagen op het strand liggen


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Groupies,

Beetje liggen kijken naar Jan en Jeroen. Nou lekker hoor. Heb je toevallig barry van de Golden Earring ook al ontdekt. Schijnt ook bij jullie op het eilandje te wonen. Bij mij is het nu rustig. Eric is aan het werk, Duncan is met een vriendje naar de boerderij, en Tessa heeft vanmiddag mijn oppas kind Muriel gebeld, en is daar aan het spelen.

Heb lekker een film op tv aan staan van dreamer. Geweldig wat een mooie film blijft dat. Zijn de kerst goed doorgekomen. Ben vanaf vandaag weer 5 dagen vrij, en dan hebben we het weer gehad. Kinderen weer lekker naar school en ik weer normale weken werken.

De sneeuw is vandaag gelukkig een beetje aan het smelten. Ben er ook klaar mee. Vanavond lekker naar de manege ben benieuwd of ik mijn eigen lekker paardjes krijg. Iets van Hilton (schimmel van 1.82 stokhoogte), of een van mijn andere lievelingen. Nou verder niets meer te melden.

Groetjes,

Marja

Anoniem zei

ik heb dit via anoniem gemailt want via de google account lukt het even niet

Cynthia zei

nou geweldig hoor, ziet er weer grandioos uit, lekker verhaal hier ijskoud en sneeuw en noem het maar op,whahahhaha krijg het wel weer lekker warm als ik het zo zie.