vrijdag 18 juni 2010

Even een korte update

hallo allemaal, met ons gaat het erg goed, afgelopen maandag stond de container voor de deur van onze nieuwe woning en s'middags stonden alle dozen in huis, we hebben ons eigen een slag in de rondte gewerkt en op woensdagavond hadden we de meeste spullen uitgepakt, ook is gisteren onze nieuwe loungeset voor onder de palapa gebracht en we moeten zeggen het ligt heerlijk, op donderdag hebben we ons zwembadje opgezet en hij is best wel groot en na 12 uur!!!! vullen met de tuinslagn was hij helemaal vol dus het grote genieten kan beginnen, het enige probleem wat we hebben is internet, het duurt hier gewoon heel erg lang pas als je je verblijfsvergunning hebt kun je internet aanvragen, als tussen oplossing wilden we een pre-paid internet aansluiting hebben maar alle kastjes op het eiland waren OP!!!!!! vandaag maar gebeld met de eigenaar van het ressort waar we verbleven en mogelijk kunnen we tijdelijk een kastje van hem lenen. jullie merken vanzelf wel wanneer we in de lucht komen, van het weekend eerst maar eens bijkomen van alle drukte en samen genieten van alles wat curacao ons te bieden heeft, zaterdag gaan we in ieder geval lekker naar een baaitje zodat gert-jan kan snorkelen en yvonne aan haar zonneschema kan werken

5 opmerkingen:

mam en pap zei

hallo gretjan en yvonne
wij zijn blij dat juillie nu in je eigen woning zijn en je zwembad is gevuld dus gaan juillie ne maar samen eerst een paar dagen genieten van de rust en juillie huis ach wat internet betreft dat komt heus wel goed zo gaat het contact ook wel, veel plezier dit weekend rust maar goed uit
de hartelijke groettjes van ons beide aan juillie
groetjes mam en pap

tamara zei

Zo zo toemaar ..al die liters zweet ,valt nog niet mee he uitpakken in een lekker zonnetje....
Haha wat hebben jullie het ook slecht ....
Nou snorkel ze en hard werken aan dat zonneschema,kan me niet voorstellen dat je die nodig hebt ,maar goed haha !!

cynthia zei

Nou dat zijn even goede berichten en wat betreft de zonneschema....elke dag in de zon zitten is ook een geregeld leven!En zien jullie vanzelf wel online komen,top dat de container goed is aangekomen, zou zo zeggen zwem ze he!

Groetjes cynthia

marja zei

Hallo Gertjan en Yvonne,

Je bedoelt toch wel het zwembad voor de hondjes he. Want jullie hebben dat natuurlijk niet nodig. Lekker dat jullie nu al ik je eigen huis zitten, dacht dat het langer zou duren. Maar goed, volgens mij begint morgen de zware arbeid. Dus na gedane rust is het weer hard werken.

Groetjes van uit een koud land, en stuur wat zon naar ons. Jullie hebben toch genoeg.

Duncan
Tessa
Eric
Marja

marja zei

Hallo Gertjan en Yvonne,

Bedankt voor het belletje zaterdag. Helaas was ik zelf niet thuis. Hoe groot is dat zwembad wel niet dat jullie 12 uur moesten vullen. Dus de eerste grote water rekening komt er aan. Het internet blog is erg leuk om elke keer te lezen. Wens jullie nog veel succes en tot mails, bellens.

groetjes de pepjes