donderdag 10 juni 2010

We zijn er eindelijk

Hallo iedereen

Hier even een update van onze blog, helaas nog zonder foto’s maar die komen er op als we weer de beschikking hebben over onze eigen computers, zoals de meesten van jullie al gehoord hebben ging de reis niet helemaal voorspoedig, nadat we maandag keurig op tijd op schiphol waren afgezet en het inchecken perfect verliep (inclusief hummer en tess) zijn we naar de gate gegaan waar ons vliegtuig gereed stond, edoch na ongeveer een half uur zag gert-jan dat het vliegtuig werd weggereden en dat er een ander voor in de plaats kwam, wat gelijk het eerste uur vertraging opleverde want het eten etc, etc moest nog aan boord. Eindelijk mochten we erin en we zaten perfect we hadden ongeveer 4 meter beenruimte tot onze beschikking, maar toen we dachten te vertrekken bleek het video systeem het niet te doen !!!!! na weer een half uur gingen we dan eindelijk weg.
Na vier uur vliegen kwam de piloot helaas met de mededeling dat ze geen signaal meer kregen van de olietemperatuur van motor 1 en dat na overleg met Amsterdam besloten was om terug te keren, dit was zoals jullie je wel voor kunnen stellen een domper van jewelste, maar we moeten eerlijk zeggen KLM heeft dit perfect opgelost, op schiphol kregen we vouchers voor eten en drinken en een telefoon kaart en daarna kregen we een hotelovernachting met diner en ontbijt bij van der valk en de bussen stonden al gereed, de honden zijn overgebracht naar het hondenhotel en na een goede nachtrust gingen we het weer proberen, dachten we nog!!!! Helaas na het instappen bleek dat het gewicht en balans systeem het niet deed en er moest iemand worden opgetrommeld worden om dat met de hand te doen, enfin om 12 uur waren we eindelijk op weg en zonder problemen landen we 11 uur later op curacao waar we werden opgewacht door de collega’s van gj. Onze sponsor haalde ons buiten op en rond 7 uur waren we op het ressort, moe maar blij dat we er eindelijk waren, na een korte nacht door de jetlag hebben we de woensdag ochtend doorgebracht met het invullen van papieren en hebben we s’middags ons nieuwe huis bekeken en dat is echt perfect het is een heel groot huis met een giga tuin en we wilden er eigenlijk gelijk in het is echt heel mooi. De rest van de dag hebben we aan het zwembad doorgebracht en lekker uitgerust. Met de honden gaat het ook goed, gisteren hadden ze een vrij zware dag maar vandaag (donderdag) kan je al aan ze zien dat ze beginnen te wennen, ze spelen ook weer met elkaar. We hebben vandaag nog op de basis wat dingen geregeld en hoorden toen dat we het beste maar zsm een zwembad konden kopen als we dat wilden, want volgende maand komen er veel nieuwe mensen en als de zwembaden dan op zijn dan duurt het tot de kerst tot de volgende lading er is. Zo gezegd zo gedaan en we zijn nu een zwembad rijker, eentje van 5 meter doorsnee 1,20 meter diep dus dat wordt genieten ook maar gelijk een koelbox op wieltjes gekocht en een drinkbeker die je kan vullen met ijsblokken, op dit moment REGENT het maar de temperatuur is lekker boven de 30 graden en we genieten allebei met volle teugen van het leven hier. Tot zover deze update en foto’s komen als we in ons nieuwe huis zitten

3 opmerkingen:

pepvos zei

Hallo Gertjan en Yvonne,

Wat heerlijk dat jullie het al zo naar jullie zin hebben en dat verder alles goed is gegaan. Ook hier REGENT het en is de temperatuur tropisch. Dus jullie hadden helemaal niet naar Curacau gehoeven. Geintje. Wel decadent hoor, eerst maar een zwembad kopen terwijl je nog niet in je huis zit. Wel grappig en gelijk hebben jullie. Nou ik wens jullie nog even het beste in dat "slechte"resort van jullie en geef de honden een dikke knuffel van Duncan.

Groetjes,

de Pepjes

pap en mam zei

hier ook een teken van ons het was voor juillie wel een start met hindernissen wij hopen dat nu verder alles goed gaat ik heb samen met marco snel skype geinstleerd heb met mamma een mooie kop telefoon met praat ijzer gekocht dus zodra we kunnnen mailen naar elkaar geef ik mijn skype naam door daan kunnen we met elkaar praten doe ook de groeten aan Yvonne tot snel

groetjes van ons samen ma en pa

Cynthia zei

Ook vanaf Hilversum even een bericht, beetje laat, maar goed beter laat dan helemaal niet hier gaat alles goed fantastisch weer geen klagen whahahahhahah nou klets ik.Top zeg dat het huis er goed uitziet dan kan je zeker lekker gaan genieten.Nou verder heb ik niks dus tot de volgende krabbel.

Liefs Cynthia