zondag 13 juni 2010

Onze telefoonnummers op Curacao

Daar waren we weer om even wat dingen aan jullie door te geven, we hebben allebei een nieuw Antilliaans telefoon nummer, voor Yvonne is dat 05999-6606009 en voor Gert-jan is dat 05999-6604353. dit is dus het nummer wat jullie vanuit Nederland moeten bellen 05999 is het toegangsnummer naar Curaçao.

Verder gaat het hier prima en hebben helemaal niets te klagen, het bevalt prima op een tropisch eiland, en ook het ressort waar we zitten is uitstekend we hebben een ruim appartement met 2 slaapkamers en een hele grote veranda met een fantastisch uitzicht over het Curaçaose bos of zoals ze hier zeggen de Mondi. Het ressort is klein met in totaal 5 appartementen en er zijn er totaal maar 2 bezet, wij en nog een stel wat wacht tot hun woning beschikbaar is, ook is er een lekker zwembad bij en kun je heerlijk liggen in de ligstoelen. Met de honden gaat het ook zeer goed, ze zijn al aardig aan de warmte gewend en spelen ook veel met elkaar, ook worden ze steeds waakser, ze blaffen en grommen om het minste, ze passen zich dan ook echt goed aan, Hummer heeft een grote hekel aan twee kleine waakhonden in de buurt en hij laat zich dan ook goed gelden als hij ze ziet.
Afgelopen week zijn we wezen kijken voor wat spullen voor in het huis en de winkels hier zijn echt gigantisch je weet niet wat je ziet zo groot en een heel divers aanbod. We hebben ook een dag last gehad van een tropische depressie en we hadden bijna de hele dag regen, we hebben nog nooit zoveel water naar beneden zien komen, op sommige plekken stond wel 30cm water op de weg en het kwam van de heuvels naar beneden stromen.

Verder hebben we van de verhuizer gehoord dat de container afgelopen vrijdag op het terrein was afgeleverd en dat als alles goed gaat we a.s. maandag kunnen verhuizen naar onze nieuwe woning, dan hebben we eindelijk onze spullen weer beschikbaar, het zal dan wel even moeilijk worden met internet maar daar gaan we ook achteraan, het schijnt dat je hier een modem voor een maand kan huren in afwachting van je definitieve aansluiting maar Gert-jan zal daar op het werk nog verder naar informeren, hoop dat het in Nederland allemaal goed met jullie gaat, met ons in ieder geval wel, groeten en tot de volgende up-date

3 opmerkingen:

pap zei

bedankt vooor juillie tel nrs.
fijn dat verder alles goed gaat met juillie en ook met de honden
hier schijnt de zon wat doe je dan daar in de regen
groetjes van ons beide pap

pepvos zei

Hallo allemaal,

Het is hier fantastisch. Zaterdag een leuke teambuilding dag gehad van mijn werk, in stralend mooi weer. Verder gaat alles hier ook goed. En ik hoop dat jullie nu bezig zijn om te verhuizen, en dat GJ lekker aan het werk is.Geef aan de hondjes een kus en Hummer moet niet denken dat hij een echte hond is, want het is gewoon een lekker watje. Ik hoop dat met Tess ook alles goed gaat, en dat Hummer en Tess goed over jullie mogen waken.


Veel liefs vanuit een zonnig Huizen.

de pepjes

Cynthia zei

Hey hallo dat is even mooi kunne we af en toe smsen, moet zeggen is hier fantastisch weer en dus m ogen wij vanuit nederland ook heerlijk genieten van de zon!!Dat zijn ook goede berichten he.Nou dat was het weer,tot de volgende krabbel.